Прощално Писмо / Veda Mektubu – Епизод 8

Гледай онлайн Прощално Писмо / Veda Mektubu – Епизод 8 – Сериали за гледане

Накратко за филма Прощално писмо / Веда Мектубу (2023) турски сериал гледайте онлайн на руски
Прощално писмо / Veda Mektubu е нов турски сериал с известната актриса Нургюл Йешилчай, прочувствена драматична история на млада жена, изправена пред големи проблеми.
Събитията в сериала Прощално писмо / Веда Мектубу гледайте онлайн на руски се развиват около жена на име Аланур Йълдъз. Завръщането на известната актриса Нургюл Йешилчай отново на екран след пауза с подобен интересен образ беше голяма изненада за феновете на турското кино. Освен това пред публиката ще се разкрие много драматична история, която няма да остави мнозина безразлични.
Според сюжета на сериала „Прощално писмо“ Аланур Йълдъз е млада майка на красиви дъщери. Но обстоятелствата са се развили по такъв начин, че Аланур трябва да се бори за живота и щастието на дъщерите си, преодолявайки болката и страданието. Една от дъщерите на Аслъ, чиято роля отиде при Рабия Сойтюрк, преживява много трудно.

Но не трябва да забравяме, че в живота освен черната ивица идва и бяла. В живота на Аланур се появява достоен мъж на име Зия. Този образ ще бъде възроден на телевизионните екрани от популярния актьор Селим Байрактар, добре познат на зрителите от сериалите „Великолепният век” в ролята на Сюнбюл ага, „Малки убийства” в ролята на Едип Ходжа и др.

Рейтинг на сериала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2024 Сайт за сериали